Programma Cultuurnacht Parade

04-05-2017

Archeologisch Centrum Breda, Breda's Museum en Stadsarchief Breda laten je op een spannende manier alle hoeken van hun pand zien met o.a. een speurtocht, lekker eten van HomeMade Coffee, een muziekprogramma van klassiek, pop en jazz met Opera Zuid, het koor Singing Circle, Cyriel Havermans, Kaz Lux en Alvin Manuhuwa en een Walk and Talk i.s.m. BredaPhoto.

Cultuurnacht


De gehele avond zijn alle tentoonstellingen en het Archeologisch Centrum Breda doorlopend te bezoeken. In het Archeologisch Centrum vertellen en tonen archeologen en vrijwilligers de verhalen uit de Bredase bodem en de vondsten die daarin zijn aangetroffen. Bij het Stadsarchief Breda is de expositie 'Breda in breedbeeldformaat' te zien. Breda's Museum toont de vaste tentoonstelling 'De Stercke Stadt', de schilderwedstrijd-expositie '125 variaties op Van Gogh' en de kersttentoonstelling 'Soet Ghy Zyt'.

Tussen 19:00 en 22:00 uur kunnen jong en oud op speurtocht door het hele pand. Langs de skeletten bij het Archeologisch Centrum, door de kelder van Stadsarchief Breda en naar de topstukken van Breda's Museum. Op de route kom je historische figuren, gespeeld door Stichting Worstenbrood, tegen die je verder op weg helpen.

Cultuurnacht worstenbrood
Cultuurnacht worstenbrood2

Kijk voor het uitgebreide programma met alle tijden op de website van Cultuurnacht Breda (www.cultuurnachtbreda.nl). We hopen u te zien op vrijdag 22 januari tussen 19:00 en 0:00 uur aan de Parade 10, 12-14 en Keizerstraat 7-9.

Idee icoon

Mis je iets? Informatie onjuist? Ideeën?

Mail je reactie
Erfgoedweb is een initiatief van
gemeente Breda
chevron-up Scroll naar boven