Breda gaat aan het werk tijdens de Maand van de Geschiedenis! 

03-10-2021

Met het thema "Aan het werk!" klokken meer dan twintig Bredase organisaties op 1 oktober in om de handen uit de mouwen te steken! Tijdens de Bredase Maand van de Geschiedenis verenigen we de krachten in de stad en zetten we geschiedenis in de spotlights. De hele maand oktober brengen we samen een gevarieerd programma op verschillende locaties.


Stel je eigen programma samen

De Bredase Maand kijkt niet alleen terug naar ‘lang geleden’ maar ook naar nu, en zelfs naar de toekomst. De diversiteit aan deelnemers maakt het programma voor iedereen interessant, en toegankelijk.  Binnen en buiten, jong en oud!

Wandel door de stad van toen, fiets naar hotspots en luister naar boeiende lezingen op inspirerende locaties. Doe mee aan workshops en vergroot je kennis van oude technieken. Leer wat ambacht is en verwonder je over beroepen van de toekomst. Ontdek mooie muurschilderingen, bezoek interessante exposities maar stel vooral je eigen programma samen!

Benieuwd naar alle andere activiteiten? Bekijk het uitgebreide aanbod op www.bredasemaandvandegeschiedenis.nl en laat je verrassen.

Idee icoon

Mis je iets? Informatie onjuist? Ideeën?

Mail je reactie
Erfgoedweb is een initiatief van
gemeente Breda
chevron-up Scroll naar boven